Social

#atentat terorist londra #masuri de siguranta #londra

Amenintare terorista pentru Londra! Ce masuri de siguranta au luat britanicii

Londra se asteapta la amenintari teroriste. Din acest motiv, autoritatile britanice au luat masuri drastice pentru protejarea cetatenilor, impotriva unor posibile atentate. Astfel, 600 de politisti inarmati patruleaza strazile capitalei.

"Oricine a urmarit ultimele evenimente din statele europene va intelege de ce vrem sa ne demonstram determinarea de a asigura protectia publicului. Realitatea in lupta de combatere a unor atentate armate se rezuma la necesitatea inarmarii politistilor pentru a folosi orice forta au la indemâna cu scopul de a-i opri pe atacatori. Politistii inarmati sunt cei care vor alerga spre pericol", a declarat comisarul Politiei Metropolitane, Bernard Hogan-Howe, potrivit libertatea.ro.

Nivelul de alerta terorista pentru Londra este ridicat. Seful politiei londoneze a afirmat ca Londra nu este complet protejata impotriva atacurilor si ca se asteapta la un atac similat cu cel din Germania sau din Franta. "Este o problema de când, nu de daca", a afirmat Bernard Hogan-Howe.

Ultimul atentat terorist din Londra a avut loc in urma cu 11 ani. Mai exact a fost vorba de o serie de atentate sinucigase coordonate in sistemul de transport subteran si in autobuze. In urma acestora 52 de persoane au decedat.

Sursa foto: meininger-hotels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea