Social

Amenintare cu bomba pe Santiago Bernabeou!

Mai mult de 70 000 de oameni au fost evacuati din stadionul eschipei de fotbal Real Madrid, Santiago Bernabeu in urma unei amenintari cu bomba.

Amenintarea cu bomba a venit printr-un telefon anonim sosit in redactia ziarlui basc "Gara", care pretindea ca bomba a fost plasata in stadionul care gazduia meciul de campionat din prima liga spaniola intre Real Madrid si echipa basca Real Sociedad, si care va exploda la ora locala 9pm.

Politia a informat arbitrul despre posibilul atentat cu doar cateva minute inainte de finalul meciului, moment in care scorul partidei era 1-1. Jucatorii au fost condusi catre vestiare iar spectatorilor li s-a permis accesul catre iesirile stadionului pe suprafat de joc.

Stadionul a fost complet evacuat la ora 8.50pm, ora locala.

Inaintea meciului explodasera 2 bombe artizanale in apropierea unor centre de afaceri care, din fericire, au provocat doar poagube materiale.

Autoritatile locale au acuzat miscarea separatista basca ETA si de exploziile a unor bombe de mica intensitate la inceputul acestei luni, bombe care au dus la ranirea usoara a unor persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea