Social

#pristina #kosovo #bomba #guvern #amenintare #mesaj

Amenintare cu bomba la sediul Guvernului de la Pristina

Guvernul kosovar , amenintat cu bombe . Dupa ce la inceputul saptamanii, oficialitatile din Chisinau au primit mesaje referitoare la prezenta unor bombe in principalele institutii din oras, astazi sediul guvernului kosovar din Pristina a fost evacuat din cauza unui mesaj care anunta prezenta unei bombe.

Conform agentiilor de presa internationale citate de Realitatea TV, in cladirea guvernului kosovar au intrat mai multe echipe de politie si genisti , care verifica atat interiorul sediului, cat si zona din jur. Personalul care isi desfasoara activitatea in cladire a fost evacuat si inca asteapta vesti referitoare la modul in care isi vor putea relua lucrul.

In aceasta dimineata, la sediul Executivului kosovar a ajuns un mesaj care spunea ca trei bombe au fost amplasate in cladirea guvernului, recompensa ceruta pentru nedetonarea lor fiind de un milion de euro.


Kosovo era inainte de proclamarea independentei scena multor amenintari cu bomba. Victima era de cele mai multe ori misiunea ONU din Kosovo, insa in majoritate alertele respective se dovedeau false.

La inceputul saptamanii si Chisinaul s-a confruntat cu amenintari cu bomba. Primaria, Casa Presei si aeroportul din capitala Moldovei au fost vizate de mesaje care spuneau ca in interiorul respectivelor cladiri se afla plasate bombe, amenintarile dovedindu-se intr-un final false.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea