Social

#circulatie restrictionata #exercitiu #politia romana #bucuresti #gara de nord #amenintare cu bomba

Amenintare cu bomba la Gara de Nord! Exercitiu de simulare VIDEO

Politia Romana a anuntat un exercitiu de simulare a interventiei in cazul unei amenintari cu bomba la Gara de Nord. Exercitiul va avea loc in intervalul orar 11:00-13:00. In cadrul exercitiului demonstrativ olitistii si celelalte structuri cu atributii in domeniu intervin in cazul unui apel prin care se transmite o amenintare cu dispozitive explozive improvizate.

Politia le cere calatorilor sa nu intre in panica si sa respecte indicatiile politistilor si a fortelor de ordine aflate la fata locului. De asemenea, politia Romana a anuntat ca circulatia va fi restrictionata in zona, in timpul exercitiului, pe bulevardul Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord si Calea Grivitei.

Si accesul in gara va fi restrictionat la intrarea "Coloane" pana la Biroul de Informatii, pe ambele culoare.

In exercitiu sunt angrenati politisti ai Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti, ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Directiei Politiei Transporturi, Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale, dar si colegi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov si Politia Locala a Municipiului Bucuresti. De asemenea, vor participa reprezentanti ai SRI, DIICOT, Regionala C.F.R. Bucuresti si Autoritatea Feroviara Româna, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea