Social

# ege antifumat # amenda fumat #fumator

Amenda uriasa pentru un fumator care si-a aruncat mucurile de tigara pe geam

Un barbat a fost amendat cu aproape 15.000 de dolari si cateva ore de munca in folosul comunitatii dupa ce a aruncat pe fereastra mucurile de la 34 de tigari. 

600 de dolari singaporezi a primit barbatul din Singapore pentru fiecare dintre cele 33 de abateri - dati cand a fost vazut aruncand mucurile de tigara pe fereastra - adica aproape 15.000 de dolari americani. La cea de-a 34-a abatere a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii.

Amenda trebuie plătită în maxim patru zile, la fel şi munca în folosul comunităţii trebuie executată în acest interval. Barbatul are 38 de ani si a fost înregistrat de camere de supraveghere când arunca mucurile de la fereastra apartamentului său. Acum, el va trebui să cureţe de gunoi o zonă din spaţiul public, timp de cinci ore, purtând o vestă puternic colorată pe care scris “Corrective Work Order” - adica munca drept pedeapsa. 

Singapore este cunoscuta pentru amenzile mari si regulile stricte in ceea ce priveste curatenia stradala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea