Social

# cabina foto inchiriat # cabina foto bucuresti #amelie photo booth # cabina foto

Amelie Photo Booth - accesoriul perfect pentru petrecerea ta

Amelie Photo Booth, cabina foto care a devenit ingredientul principal al tuturor petrecerilor reusite, este acum prezenta si online. Prin lansarea oficiala a site-ului, ai acum acces la informatii cu privire la serviciile oferite de Amelie si la modalitatile in care le poti solicita.

Pe site-ul proaspat lansat www.cabinafotoamelie.ro ai toate informatiile despre cabina foto, ce iti poate oferi ea, dar vei putea si solicita informatii suplimentare sau despre costul inchirierii cabinei completand un simplu formular. Tot aici vei putea urmari feedbackul invitatilor si vei putea vizualiza cele mai reusite fotografii din galeria privata Amelie.

Ce este Amelie Photo Booth?

Amelie este o cabina foto inchisa ce poate fi inchiriata pentru petreceri private si evenimente, pentru a le oferi invitatilor o experienta fotografica unica. Vei avea acces la tot felul de accesorii haioase, pe care invitatii tai le pot folosi pentru a se fotografia in cele mai amuzante ipostaze. Fotografiile pot fi trimise pe email, postate pe profilul de Facebook sau printate in doar 12 secunde.

Amelie este prima cabina foto din Romania care a pus la dispozitia clientilor renumitele photo strips, celebre in marile orase din intreaga lume. Fotografiile si colajele realizate in cabina au parte de iluminare optima, iar aparatul foto folosit este unul performant, cu o rezolutie de calitate superioara, pentru ca tu si invitatii tai sa aveti parte de cele mai reusite fotografii de petrecere.

Avantajele pe care le ofera Amelie Photo Booth

Colajele realizate in cabina foto pot fi personalizate cu cele mai ingenioase "rame", create de catre designerii Amelie special pentru evenimentul sau petrecerea ta. Cei care se fotografiaza au optiunea de a-si alege filtrele proprii pentru fiecare colaj, printr-un ecran tactil usor de folosit. Aparatura folosita de Amelie este similara celei folosite de fotografii profesionisti, astfel incat fotografiile tale sa fie cat mai clare si mai reusite. In plus, serviciile oferite sunt nelimitate pe intreaga durata a inchirierii, inclusiv cele de printare.

Mai mult decat atat, la finalul evenimentului vei avea acces la o galerie foto online proprie, pe care o poti accesa cu ajutorul parolei oferite de catre Amelie Photo Booth. De montare si demontare se ocupa specialistii, asa ca nu trebuie sa stai cu grija ca nu va fi totul gata atunci cand ajung invitatii si vei avea parte, pe toata durata evenimentului, de asistenta unui reprezentant Amelie care iti va pune la dispozitie accesoriile si informatiile legate de utilizarea cabinei foto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea