Social

#baneasa #Ambasada SUA la Bucuresti # mutare sediu

Ambasada SUA la Bucuresti isi muta sediul

Ambasada SUA la Bucuresti isi va muta sediul incepand cu data de 14 septembrie. Ambasada va functiona in zona Baneasa, pe strada Dr. Liviu Librescu, nr. 4-6.

Costructia se intinde pe o suprafata de circa 10.000 de metri patrati si a costat peste 100 de milioane de dolari, din care, potrivit misiunii diplomatice, 60 de milioane contributie directa la economia romaneasca .

Sediul noii ambasade americane dispune de o serie de facilitati - bucatarie, un teren de baschet si 80 de locuri de parcare in curte si alte 160 in afara. "Nu oferim locuri de parcare pentru cetatenii care vor veni la sectia consulara", au explicat oficialii americani. Cei interesati pot insa ajunge in zona cu autobuzul 301, care opreste în faţa ambasadei in statia RATB numita "Ambasada SUA".

Numerele de telefon ale ambasadei vor ramane neschimbate, iar cladirea va fi pazita de puscasi marini, dar si de o firma de securitate autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea