Social

#amalia nastase a slabit # amalia nastase dieta #amalia nastase

Amalia Nastase a slabit 28 de kilograme in 5 luni. Cum arata acum

Amalia Nastase a slabit spectaculos in doar 5 luni. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a reusit sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul unei diete oloproteice gândită de medicul italian Giuseppe Castaldo, pe care Amalia Năstase l-a cunoscut la centrul medical Cronos Med + fondat de medicul Constantin Stan, soţul Andreei Berecleanu.

Amalia Năstase a revenit la rochii cu aproape patru numere mai mici. Vedeta a dezvăluit, la Pro TV, și care este regimul ei:

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a marturisit Amalia Nastase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea