Social

All inclusive, un nou trend

Daca vreti sa mergeti intr-o vacanta relaxanta, cu plaja , sport, piscina, shopping si cu mici excursii, atunci varianta all inclusive este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Vacanta - Conceptul de "all inclusive" (totul inclus) a aparut prima data in Caraibe, in Jamaica, dupa care s-a extins cu rapiditate in diverse parti ale globului.

Hotelurile care au oferte all inclusive va pun la dispozitie pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), bauturi alcoolice si nonalcoolice locale, precum si posibilitati de distractie si activitati sportive. Serviciile gratuite difera in functie de hotel si, de aceea, este bine sa consultati oferta fiecarui hotel.

Destinatii preferate de romani

Turcia sta foarte bine la acest capitol, dar si alte destinatii, precum Tunisia, Egipt , Grecia, Bulgaria sau Spania, nu sunt mai prejos. Hotelurile de pe tarmul Marii Mediterane din Turcia s-au concentrat pe acest gen de oferta turistica. De exemplu, in Antalya - Belek, gasiti pe plaja numai hoteluri de cinci stele in regim all inclusive, o parte din ele construite recent, altele renovate.

Cea mai noua statiune tunisiana, Yasmine Hammamet , ofera hoteluri de top, restaurante excelente, specifice peninsulei Cap Bon fiind gradinile imense de trandafiri, iasomie si portocali. Puteti calari, sa jucati golf sau puteti beneficia de tratament cu ape minerale. In Romania, exista numai cinci hoteluri care ofera servicii all inclusive.

Hotel Viva ****

Destinatie: Bulgaria - Nisipurile de Aur
Pensiune: All Inclusive
Transport: fara transport
Facilitati: restaurant cu specific traditional, terasa, program de animatie, muzica live, miniclub, piscina, sauna, baie de aburi, fitness, tenis de masa, darts , biliard, teren de sport
Pret: de la 23 euro/persoana/noapte

Santa Marina ****

Destinatie: Grecia - Creta - Amoudara
Pensiune: All Inclusive
Transport: avion, charter
Facilitati: aer conditionat, telefon, restaurant, bar, bar la piscina, snack bar, piscina, teren de mini golf, teren de tenis, sala de conferinta, sala de jocuri
Pret: de la 485 euro/persoana/ sejur 7 nopti

Porto Bello Hotel Resort *****

Destinatie: Turcia - Antalya
Pensiune: All Inclusive
Transport: avion, charter
Facilitati: aer conditionat centralizat, televizor, acces internet (contracost), telefon, mini bar , room service (contra cost)
Pret: de la 454 euro/persoana/sejur 7 nopti

Dai un ban, dar stii ca face

- Servicii medicale, baby-sitting, spalatorie, coafor, internet cafe, magazine, rent a car (in general contracost)
- Piscine exterioare si bazine speciale pentru copii
- Plaja privata cu nisip, umbrelute si sezlonguri
- Tenis de camp, volei, baschet, ping-pong, mini-golf, darts, golf, biliard, bowling
- Sporturi nautice si scufundari submarine
- Restaurante-bufet cu specific divers
- Sala pentru fitness, aerobic, sauna
- Discoteca si miniclub pentru copii
- Jacuzzi, centru de infrumusetare si masaj
- Echitatie, ciclism

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea