Social

#apa nova # alimentare apa # alimentare apa bucuresti

Alimentarea cu apa potabila va fi intrerupta in sectorul 1. Afla ce strazi sunt afectate!

Alimentarea cu apa potabila va fi intrerupta in mai multe zone din sectorul 1 in saptamana 27-31 august din cauza unor lucrari de reabilitare si modernizare a retelelor de apa.

Marti, 28 august, Apa Nova Bucuresti va opri alimentarea cu apa in intervalul orar 9.00 – 18.00 la circa 50 de imobile situate pe Str. Buzesti (intre Grivita si Sevastopol), P-ta Haralambie Botescu si Calea Grivitei (intre Str. Buzesti si Sfintii Voievozi).

Joi, 30 august, intre orele 9.00 si 18.00 alimentarea cu apa va fi sistata la 200 de imobile situate pe Str. Berzei (intre Stirbei Voda si Mircea Vulcanescu), Str. Crisana, Str. Transilvaniei, Str. Maramures, Str. Mircea Vulcanescu (intre Dinicu Golescu si Popa Tatu).

De asemenea, in saptamana 27-31 august, in intervalul 8.30-15.00, vor fi executate lucrari de inlocuire a bransamentelor de plumb. Vor fi afectate urmatoarele strazi: Betonierei, Sf. Gheorghe, Trusesti, Malu Mare, Podului, Varful Inalt, Doamna Stanca, Romeo Popescu, Nazarcea, Avantului, Plaurului.

Foto: max-media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea