Social

Alianta PNL-PNTCD si-a lansat candidatii pentru locale

Alianta politica PNL - PNTCD si-a lansat sambata, in sala de concerte a Palatului Cultural din municipiul Arad, candidatii pentru alegerile locale din acest an.

La lansarea candidatilor, la care au participat aproximativ 500 de liberali si taranisti , au fost prezenti vicepresedintii PNL Teodor Melescanu si Dan Radu Rusanu , senatorul Adrian Cioroianu , europarlamentarul Cristian Busoi si, nu in ultimul rand, fostul presedinte Emil Constantinescu .

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului Uniunii Europene si a imnului Romaniei. Moderator a fost liderul PNL Arad, Cristian Dimitrie Stragea. Reprezentantii conducerii centrale a PNL au avut cuvinte de apreciere fata de aceasta alianta de centru - dreapta, precum si fata de sansele "tandemului" Dekany - Stragea la alegerile din iunie 2008.

Liderul liberal Cristian Dimitrie Stragea, candidatul aliantei pentru presedintia Consiliului Judetean Arad, a spus intre altele ca, la fel ca si la Timisoara, Alianta PNL - PNTCD are ca obiectiv castigarea atat a Primariei, cat si a Consiliului Judetean. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea