Social

#aurelian pavelescu #alianta romania dreapta #alianta centru dreapta

Alianta de centru-dreapta se va numi "Alianta Romania Dreapta"

Alianta de centru-dreapta, formata din PDL, PNTCD, ICCD, PNR si FCD, se va numi "Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul taranist Aurelian Pavelescu. Sigla aliantei va fi inima.

"Astazi (miercuri - n.r.), in urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea aliantei: Alianta Romania Dreapta. S-a stabilit sigla aliantei, inima, care este si simbol al popularilor europeni", a declarat Pavelescu.

Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta va fi condusa de Monica Macovei. Din aceasta comisie vor mai face parte Smaranda Vornicu - ICCD, Theodor Stolojan - PDL, Alex Stefanescu - PNTCD si Stefan Vlaston - PNR.

Protocolul Aliantei Romania Dreapta urmeaza sa fie finalizat in cursul saptamanii viitoare. Tot atunci, va fi definitivat programul care stabileste mecanismele tehnice de functionare a aliantei si criteriile de desemnare pe liste a candidatilor acestei formatiuni politice.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea