Social

#alexandru curtean ramane #gaz metan medias #liga i

Alexandru Curtean: Raman la Medias!

Mijlocasul echipei Gaz Metan si-a propus sa ramana la echipa si sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a formatiei din Medias.

"Cred ca a fost, pana la urma, un an foarte bun pentru noi. Am promovat si am reusit sa facem si multe jocuri bune. Pentru mine, 2008 a fost un an extraordinar. Ma asteptam la evolutii bune, dar nu speram sa marchez atat de multe goluri. Cred ca pana la urma voi ramane. Am trait o mare dezamagire dupa oferta celor de la Hertha Berlin , dar asta e, totul a trecut acum. Am fost acolo, am facut si vizita medicala si urma sa semnez in cateva minute. Cluburile nu s-au inteles pana la urma asupra unor detalii si totul a cazut. Era un pas inainte pentru mine, pentru ca toata lumea stie ce inseamna Bundesliga , dar nu fac un capat de tara din asta. Timp mai este si am o cariera intreaga in fata.", a declarat pentru prosport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea