Social

#Alexandru Arsinel operatie coloana #Alexandru Arsinel operatie #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, operat de urgenta a cincea oara! Risca sa ajunga intr-un scaun cu rotile!

 

Clipe grele pentru Alexandru Arsinel! Actorul a suferit a cincea operatie la coloana, altfel risca sa ajunga in scaunul cu rotile!

Alexandru Arsinel si-ar fi dorit foarte mult in aceasta perioada sa fie alaturi de echipa Teatrului Constantin Tanase la turneul  pe care il intreprinde in Spania, pentru romanii din Diaspora.

”in ultimul moment, a trebui sa renunt la acest turneu pentru care m-am zbatut de vreun an de zile sa aiba loc. Era practic exact pentru ce am luptat, iar acum nu am putut ajunge. A trebuit sa ma operez. Interventia chirugicala a avut loc la Spitalul de neochirugie din Ovidiu – Constanta. Mi s-a montat o proteza in locul discului. Este a cincea operatie. La coloana, atunci cand un nerv este presat, ai niste dureri cumplite, nu-ti gasesti pozitia de mers, de dormit si risti sa ajungi in carucior. De murit nu se moare asa usor, dar riscurile sunt altele”, a marturisit Alexandru Arsinel pentru Libertatea.

“Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu mai fiu operat din nou. Sunt un luptator, ma agat de viata care e atat de frumoasa”, a adaugat Alexandru Arsinel.

Alexandru Arsinel a mai facut o dezvaluire, in premiera, referitor la motivul pentru care a grabit transplantul renal.

“Inaintea operatiei la rinichi, am avut vreo 30 de colici renale cumplite, nu mai puteam astepta, dar lumea nu stie asta”, a adaugat actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea