Social

#ciclon violent # ciclon romania #ninsori #vreme rea #ploi #ciclon

ALERTA! Un ciclon violent va face prapad in Romania! Ce furtuni urmeaza in tara

Un ciclon violent se abate asupra Romaniei. Va aduce ploi si furtuni care vor face dezastru in tara. Temperaturile continua sa scada, iar maximele vor avea valori comparabile cu temperaturile nocturne.

 

Weekendul va fi unul cu vreme rece si inchisa. Va ploua frecvent, iar maximele nu vor urca mai sus de 10-12 grade Celsius.

Ciclonul mediteranean se apropie tot mai mult de Romania. In susul tarii vor predomina ploile abundente, iar cerul va fi innorat. In Muntenia si Oltenia se vor semnala furtuni. Aici sunt asteptate pana sambata seara intensificati ale vantului, care vor atinge pana la 55 de km/ora.  

Si in zona montana sunt asteptate precipitatii, insa sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab, pana la moderat. 

"Vremea se mentine deosebit de rece, in intreaga tara, in mod obisnuit ar trebui sa fie 18 grade in regiunile sudice, inclusiv in Capitala. Ieri, maxima a fost de numai 9 grade. Temperaturile diurne au ajuns sa fie comparabile cu minimele nocturne.

In partea sudica, nu se vede o ameliorare a vremii, ploile vor continua, vremea va fi mohorata, temperaturile maxime nu vor depasi 16-17 la nivelul intregii tari, cam 13 grade in Capitala ", a declarat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul Viorica Dima, potrivit realitatea.net. 

Vremea se imbunatateste de luni

Exista insa si vesti bune. De luni, vremea se va imbunatati. Temperaturile vor creste usor, iar soarele isi va face din nou aparitia.

Vremea se va incalzi usor, incepand de luni, temepraturile ajungand aproape de valoarea normala pentru aceasta perioada a anului.  

“Vorbim de o vreme mai rece, pana cel putin in jurul datei de 20 octombrie, cand dupa aceasta data, ne asteptam la valori usor in crestere, sa inregistram, in special in partea de vest, 20 de grade Celsius”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, pentru Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea