Social

#alerta cutremur #cutremur romania #cutremur #seism #magnitudine cutremur

ALERTA! Romania, zguduita de doua cutremure in mai putin de 4 ore

Doua cutremure de intensitate medie au lovit Romania in aceasta noapte. Cutremurele au avut loc la mai putin de patru ore distanta.

Primul seism a avut loc in judetul Buzau, la ora 00:57. Acesta a avut magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 142,6 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (31km), Covasna (43km), Intorsura Buzaului (53km), Targu Secuiesc (56km) si Buzau (59km).

Cel de-al doilea seism a avut loc in judetul Vrancea, la ora 04:03. Acesta a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 130,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (36km), Covasna (46km), Buzau (57km), Intorsura Buzaului (58km) si Odobesti (58km).

Cel mai puternic cutremur din ultima vreme, resimtit si in Bucuresti, a avut magnitudinea de 5 grade pe scara Richter si s-a produs pe 8 februarie 2017, in judetul Buzau, la o adancime de 124 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea