Social

#magnitudine seism #seism Romania #cutremur romania #cutremur

ALERTA! Romania, zguduita de doua cutremure in aceasta dimineata

Doua cutremure au zguduit Romania in aceasta dimineata. Cutremurele s-au produs la un interval de a aproximativ noua ore si au avut magnitudini mici si medii. Pana acum, in luna iunie au avut loc 25 de cutremure pe teritoriul tarii noastre.

Primul cutremur s-a produs la o adancime de 71 de kilometri, la ora 01:17. Acesta a avut magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter si s-a produs in judetul Vrancea.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (42km), Onesti (42km), Panciu (44km), Tirgu Ocna (45km), Slanic-Moldova (47km), potrivit infp.ro.

Cel de-al doilea seism s-a produs la o adancime de 123 de kilometri, la ora 10:42. Acesta a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter si s-a produs in judetul Vrancea.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (41km), Panciu (47km), Ramnicu Sarat (52km), Onesti (53km), Nehoiu (54km), potrivit infp.ro.

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea