Social

#vremea.acasa.ro # avertizare ger # alerta meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo #vremea weekend #ger

Alerta meteo! Gerul cumplit opreste trenurile

Minus 34 de grade Celsius. Atat au aratat termometrele in aceasta dimineata la Intorsura Buzaului. Nu a fost cu mult prea bine nici in Capitala, minus 20 de grade fiind inregistrate la primele ore ale diminetii la statia meteo de la Baneasa. Temperaturile scazute aduc cu ele si o serie de probleme.

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa, din cauza gerului, si ajung la destinatii cu intarzieri de pana la o ora, scrie Mediafax care citeaza un comunicat al CFR.

Calatorii sunt sfatuiti ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca. Numerele de telefon de la statiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, iar situatia actualizata privind circulatia trenurilor este afisata pe site-ul cci.cfr.ro, se arata in comunicatul CFR.

Temperaturile sunt cu 15 grade mai scazute decat ar fi normal in aceasta perioada. Zeci de persoane fara adapost din toata tara au fost transportate la spital sau in adaposturile primariilor noaptea trecuta. Gerul a facut si o victima. O femeie de 92 de ani din Gura Humorului a fost gasita aproape inghetata, dupa ce cazuse in casa. Ea a ajuns la spital cu o temperatura a corpului de numai 29 de grade.

Puteti verifica prognoza meteo si alertele meteo in timp real pe vremea.acasa.ro.

Foto: ziarulclujean.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea