Social

#furtuni #vremea

Alerta meteo: fenomene extreme in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de vreme rea pentru urmatoarele ore.

Meteorologii anunta vant puternic in sudul tarii si furtuni. Vantul va avea intensificări susținute în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei, cu rafale de 55....65 km/h și temporar 70...75 km/h.

In Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător vor fi condiții de ploaie. Vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge viteze de 55…65 km/h, cu probabilitate mai ridicată între orele 11 și 17. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.
Furtuna puternica pe Autostrada A1

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, circulaţia e aproape imposibilă. În zona kilometrului 90 plouă torenţial, iar vizibilitatea este aproape zero.
Meteorologii spun că ar trebui să ne obişnuim cu o astfel de vreme pentru că zilele acestea va ploua în majoritatea zonelor din ţară.

Au fost furtuni puternice, iar grindina a distrus case şi gospodării. Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic până la ora 21.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea