Social

Alerta la metrou

Alerta in aceasta dimineata la metroul bucurestean dupa ce un grup de clovni a refuzat sa se opreasca la somatiile agentilor care asigura paza garniturilor de metrou si au continuat sa alerge fluturand niste rucsaci si lovindu-se de oameni. Agentii de paza au chemat si fortele de ordine, insa acestia s-au facut nevazuti pana sa apara fortele de ordine.

Incidentul a avut loc in statia Unirii, una dintre cele mai aglomerate statii de metrou. Se pare ca grupul care era alcatuit din cinci clovni a venit de nicaieri si a iesit la suprafata inainte ca politistii sa-i poata prinde. Unii dintre calatori spun ca cei cinci pareau a fi tineri si fluturau niste rucsaci despre care spuneau ca “musca”.

Nu se stie de unde au aparut cei cinci, o parte spun ca au venit pe scari, altii spun ca au coborat dintr-un tren si au traversat apoi pasajul dintre cele doua magistrale.

“Alergau tot timpul, sareau de ici colo si se loveau de oameni, cu rucsacii in maini, strigand: vezi ca musca!”, a spus un martor ocular.

Reprezentantii firmei de paza de la metrou spun ca acum se vizioneaza casetele de la camerele de supraveghere pentru a afla mai multe indicii cu privire la acest incident.

Autoritatile doresc sa afle identitatea clovnilor care au speriat clientii din subteran. Reprezentantii Metrorex au declarat ca e probabil ca persoanele mascate sa fie doar niste tineri care s-au tinut de glume, insa acest lucru nu exclude o ancheta referitoare la identitatea si intentiile lor.

Incidentul are loc cu doar o zi inaintea debutului Summit-ului NATO, care va avea loc intre 2 si 4 aprilie in Capitala. Un astfel de eveniment ridica cateva semne de intrebare cu privire la siguranta calatorilor de la metrou, cat si referitor la masurile de securitate luate in aceste zile in Bucuresti.

Majoritatea informatiilor din aceasta stire sunt false. Copiaza linkul si trimite farsa unui prieten. Astazi este 1 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea