Social

#alerta Golders Green #metrou Londra #alerta Londra

Alerta la Londra! Statie de metrou, inchisa!

UPDATE Autoritatile britanice au anuntat ca autovehicul nu reprezinta un pericol, iar traficul va fi reluat, conform ibtimes.co.uk.

Azi dimineata, statia de metrou Golders Green, din Londra, a fost inchisa, in timp ce politia investigheaza un vehicul suspect aflat in apropiere, relateaza Reuters online.

Un purtator de cuvant al retelei de transport londoneze a spus ca statia, care se afla in centrul comunitatii evreiesti din oras, a fost inchisa pe fondul unei alerte de securitate.

Alerta a fost data luni dimineata, la ora locala 7.00 (9.00, ora Romaniei), iar o ora si jumatate mai tarziu statia de metrou a fost inchisa, relateaza International Business Times. Trenurile trec prin Golders Green, dar nu opresc deocamdata.


Ca masura de precautie, cladirile din apropierea statiei de metrou au fost evacuate, iar ruta mai multor autobuze a fost schimbata.

Se incearca in prezent gasirea proprietarului masinii, a anuntat politia.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea