Social

#seism Romania #alerta cutremur #magnitudine cutremur #cutremur romania #cutremur

ALERTA! Doua cutremure in Romania, intr-o singura noapte!

Romania a fost zguduita de doua seisme in noaptea de marti spre miercuri. Cele doua cutremure au avut o intensitate medie. Pana acum, in luna octombrie, au avut loc 17 seisme in Romania, cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4,2 grade pe scara Richter.

Primul cutremur s-a produs la ora 1:41 in judetul Buzau. Cutremurul s-a produs la o adancime de 72,2 km si a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Acesta a fost urmat de o replica ce a avut loc la ora 5:25, tot in judetul Buzau. Seismul a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 126,9 kilometri.

Cel mai puternic seism din aceasta luna a avut loc pe 8 octombrie, in judetul Vrancea si a avut o magnitudine de 4,2 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur din acest an, resimtit si in Bucuresti, a avut magnitudinea de 5 grade pe scara Richter si s-a produs pe 8 februarie, in judetul Buzau, la o adancime de 124 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea