Social

#seism Romania #magnitudine cutremur #cutremur romania #cutremur #seism

ALERTA! Doua cutremure in mai putin de 12 de ore

Romania a fost lovita de doua cutremure ce au avut loc la o distanta de 8 ore intre ele. In total, in luna august au avut loc sase cutremure pe teritoriul tarii noastre.

 

Primul seism a avut loc duminica seara, la ora 20:16 in judetul Buzau. Seismul s-a produs la adancimea de 95 de kilometri si a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (37km), Buzau (51km), Covasna (52km), Odobesti (55km) si Ramnicu Sarat (55km).

Cel de-al doilea seism a avut loc luni dimineata, la ora 04:50 si a avut loc tot in judetul Buzau. Seismul a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 125 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (18km), Urlati (25km), Valenii de Munte (28km), Mizil (30km) si Boldesti-Scaeni (36km).

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea