Social

#alerta de vreme rea # alerta meteo #lapovita #ninsori #vreme rea #starea vremii

ALERTA de vreme rea! Lapovita si ninsori in Romania!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi, o informare de vreme rea, valabila pana miercuri seara.

Potrivit ANM, incepand din aceasta noapte vremea rea va pune stapanire pe Romania. Astfel incepand cu 21 noiembrie, ora 03:00, pana pe 22 noiembrie, ora 18:00 sunt anuntate ninsori si intensificari ale vantului la munte si lapovita si ninsori in nord-vestul si centrul tarii.

"In intervalul mentionat, la munte va ninge moderat cantitativ si local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60...80 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada.
in nord-vestul si centrul tarii vor predomina ninsorile, in general slabe cantitativ, cu precadere in cursul zilei de marti (21 noiembrie) si in noaptea de marti spre miercuri (21/22 noiembrie).

La munte, in special la altitudini de peste 1700 m, vantul va avea intensificari in dupa-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) si in prima parte a noptii de luni spre marti (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90...100 km/h.", scrie ANM.

Sursa foto: weradio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea