Social

#bomba Promenada #bomba Capitala #alerta cu bomba

Alerta cu bomba langa un mall din Capitala! Sute de oameni evacuati!

UPDATE Alarma cu bomba s-a dovedit a fi una falsa.  Politistii au anuntat ca un barbat de cetatenie romana a fost deja ridicat si dus la audieri.  Barbatul care a fost dus la audieri in cazul alertei cu bomba din Capitala a spus ca a facut o gluma, acesta fiind paznicul cladirii de birouri. Acesta este banuit ca a sunat de pe o cartela prepay, cu acelasi numar pe care l-a folosit si cand si-a facut si contul de facebook.

Totii angajatii unei cladiri  de birouri cu 26 de etaje, aflata langa mall-ul Promenada au fost evacuati, dupa ce politistii au primit informatii potrivit carora la etajul sase s-ar afla o bomba! 

La ora 13.55, o persoana a sunat la numarul 112 wsi a anuntat amplasarea unui dispozitiv exploziv, sesizarea fiind trimisa mai departe Serviciului pirotehnic din Politia Romana, potrivit Politiei Capitalei.

 

Zona in care se afla respectiva cladire de birouri este una dintre cele mai agomerate din Bucuresti, fiind circulata zilnic de mii de oameni. Foarte aproape de complexul de birouri se afla si mall-ul Promenada.

Politistii au anuntat firma de paza a cladirii, iar aceasta a anuntat ca trebuie demarata evacuarea de urgenta.

Oamenii legii le recomanda cetatenilor sa evite aceasta zona, pana la stingerea alertei cu bomba.

 

Sursa foto: masapresei.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea