Social

#alerta chimica Londra #alerta Palat Westminster #Palatul Westminster #pachet suspect Londra

Alerta chimica la Londa! Parlamentul Marii Britanii, evacuat

La 11 ani de la atentatele de la metroul londonez, Mai multe zone ale Palatului Westminster din Londra, care adaposteste legislativul britanic, au fost inchise de politisti, care investigheaza un posibil incident chimic, dupa descoperirea unui pachest suspect, scrie The Independent.

Nicio persoana nu a fost ranita in incident si nu s-a raportat nicio imbolnavire in cazul persoanelor care au venit in contact cu pachetul suspect.

Membrii Camerei Lorzilor au fost blocati pe terasa cladirii si nu au posibilitatea de a intra in Casa Parlamentului, unde autoritatile verifica fiecare sala.

Conform independent.co.uk, nu toata cladirea a fost inchisa din cauza incidentului, ci numai anumite zone.
Totul a inceput la ora 2:00 (n.r. – ora locala), cand martorii au observat un politist imbracat intr-un costum special, care examina atent pachetul suspect.

 

Si alti ofiteri au fost vazuti in acel loc, iar investigatia s-a desfasurat intr-o atmosfera foarte calma. Exista anumite informatii despre un „praf alb” trimis la Camera Lorzilor, dar acestea nu au fost confirmate oficial.

Conform primelor informatii aparute, se pare ca mai multi deputati au observat un praf alb misterios, ceea ce aminteste de atacurile teroriste din Japonia anilor '80 si '90 cu gaz sarin, o substanta chimica despre care se stie ca distruge complet caile respiratorii si provoaca puternice convulsii.

 

”Un pachet suspect a fost livrat la Casa Parlamentului. Politistii sunt la fata locului si verifica continutul pachetului”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei metropolitane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea