Social

# alimente pentru copii #alerta alimentara # alimente contaminate #metale grele

Alerta alimentara! Produs pentru copii retras de pe piata! Daca il ai acasa, arunca-l chiar acum!

Un produs alimentar destinat copiilor a fost scos urgent de pe piata deoarece ar putea fi contaminat cu metale grele, anunta Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). 

 

Este vorba despre parizerul pentru copii Martinel Mortadella. Acesta a fost retras de la rafturi dupa ce producatorul german a avertizat ca ar putea fi contaminat cu metale grele, in urma defectarii unor masini de pe linia de productie.

“The Family Butchers retrage preventiv urmatoarele produse: Martinel Mortadella 90g toate produsele existente cu termenul de valabilitate pana la data de 05.07.2021 inclusiv Martinel Mortadella din carne de pasare, 90g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate pana la data de 01.07.2021 inclusiv”, anunta Directia Sanitar-Veterinara, care precizeaza insa ca “nu exista niciun pericol pentru sanatate”.

“La cateva produse Martinel s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul ca, din cauza unei defectiuni, au ajuns pe cateva produse cantitati foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de catre experti independenti, care ne-au confirmat ca nu exista niciun pericol pentru sanatate”, a avertizat producatorul. 

Cu toate acestea, ca masura de precautie compania a decis retragerea preventiva a produselor.

ANSVSA anunta ca produsele cu data de valabilitate mentionata pot fi restituite chiar si fara prezentarea bonului de casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea