Social

#alerta Comisia Europeana #plastic ciocolata #ciocolata retrasa #ANSVA #batoane ciocolata

Alerta alimentara! Ciocolata cu plastic, retrasa din magazine!

 

Comisia Europeana a emis o alerta alimentara, dupa ce in Romania a fost gasita o bucata de plastic intr-un baton de ciocolata!

Potrivit ANSVSA, este vorba despre ciocolata cu lapte, cu biscuiti, cu cacao „Crazy Collection”, de 300 de grame, cu termen de expirare 12.02.2017. In cazul acestui produs exista „suspiciunea privind prezenta unui corp strain”, precizeaza ANSVSA.

Clientii magazinelor Penny Market si XXL Mega Discount care au cumparat ciocolata „Crazy Collection” sunt rugati sa returneze produsele achizionate, urmand sa isi primeasca banii inapoi.

Magazinele au retras intregul lot de batoane de ciocolata din 114 magazine din intreaga tara.

Alerta alimentara a fost declansata dupa ce un consumator a reclamat ca a gasit o bucata de plastic intr-un baton de ciocolata Crazy Collection, iar alerta a fost postata deja pe site-ul de alerte alimentare al Comisiei Europene la categoria „risc mare”, scrie News.ro.

In ultima saptamana a lunii februarie, si producatorul de ciocolata american Mars Inc. a anuntat ca retrage toate batoanele Mars, Snickers, Milky Way Minies si Miniatures cu data de expirare cuprinsa intre 19 iunie 2016 - 8 ianuarie 2017 din cel putin sapte tari europene, tot dupa ce in produse au fost gasite bucati de plastic.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea