Social

#Marea Neagra #seism marea neagra #cutremur marea neagra #cutremur #seism

ALERTA! 7 cutremure in doua ore, in Marea Neagra

Sapte cutremure au avut loc in aceasta dimineata, in Marea Neagra, in doar doua ore. Seismele au fost de intensitate medie si mica si au provocat valuri seismice.

Primul seism a avut loc la ora 5:42 si a avut magnitudinea de 3.2 grade pe scara Richter. Acesta a fost urmat la ora 5:51 de o replica ce a avut magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter, acesta fiind si cel mai puternic seism inregistrat in aceasta dimineata.

Cele doua seisme au fost urmate de alte cinci replici cu intensitatea cuprinsa intre 3,3 si 2,9 grade pe scara Richter. Toate cele sapte cutremure au avut loc la o adancime de doar 5 kilometri, potrivit infp.ro.

Cel mai puternic cutremur din ultima perioada, produs in Romania, a avut loc pe 28 octombrie 2018 in judetul Buzau si a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost resimtit intens si in Bucuresti, dar si in tarile invecinate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea