Social

#cutremur marea neagra #cutremur Buzau #cutremur #seism

ALERTA! 3 cutremure au zguduit Romania in aceasta dimineata!

Romania a fost zguduita in aceasta dimineata de trei cutremure. In total, in luna aprilie au avut loc patru cutremure pe teritoriul Romaniei.

 

Primul seism a avut loc in judetul Buzau la ora 06:39 si a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adancimea de 126 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Nehoiu (9km), Intorsura Buzaului (43km), Covasna (44km), Valenii de Munte (46km) si Mizil (47km).

Alte doua cutremure au avut loc in Marea Neagra. Primul s-a produs la ora 09:36, la adancimea de 20 km si a avut magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter. Cel de-al doilea a avut loc la ora 09:55 si a avut magnitudinea de 2 grade pe scara Richter. Ambele cutremure s-au produs in apropierea oraselor Sulina (39km), Babadag (85km) si Tulcea(86km), potrivit datelor furnizate de infp.ro.

Cel mai puternic cutremur din acest an, resimtit si in Bucuresti, a avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter si s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea