Social

#coalitie #vasile blaga #alegeri prezidentiale

Alegerile prezidentiale au fost programate pentru 22 noiembrie

Vasile Blaga a anuntat luni ca alegerile prezidentiale vor avea loc in data de 22 noiembrie, decizia luata in sedinta de astazi a coalitiei de guvernare.

Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se va desfasura pe 22 noiembrie, iar cel de-al doilea tur va avea loc doua saptamani mai tarziu, pe 6 decembrie.

O alta data discutata a fost 29 noiembrie, cu al doilea tur in 13 decembrie, dar democrat-liberalii au reusit sa-si impuna punctul de vedere, sustinand ca varianta sustinuta de PSD ar fi prea aproape de Craciun.

"S-a discutat in sedinta coalitie ca data cea mai probabila, deci se pare ca este acceptata de ambele parti, pentru 22 noiembrie", a declarat Olguta Vasilescu , citata de Realitatea.net.

Decizia va deveni oficiala odata cu publicarea unei OUG , care reglementeaza organizarea alegerilor prezidentiale. Acestea vor fi organizate pentru prima oara separat de cele parlamentare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea