Social

Alegerile locale - pentru unii muma, pentru PSD ciuma

In prag de alegeri, partidele strang randurile si dau mesaje de unitate. Nu si social-democratii, care merg de cateva saptamani din scandal in scandal.

Formatiunea condusa de Mircea Geoana a lasat la usa partidului sloganul "Toti pentru unul si unul pentru toti" atunci cand l-a anuntat pe edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, drept candidatul la Primaria Capitalei. Au urmat critici dure din partea lui Ion Iliescu, a lui Nicolae Vacaroiu si a lui Victor Ponta, tensiuni care s-au transformat in sedinte pline de acuzatii la sediul din Kisseleff.

Dupa ce l-au nominalizat pe Cristian Diaconescu la Capitala, senatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat ca demisioneaza din partid pentru a candida independent. Ceea ce a si facut ieri, acuzandu-i pe liderii partidului ca nu au discutat niciodata cu el posibilitatea candidaturii sale la Primaria Capitalei, desi existau in favoarea lui si argumente sociologice, si argumente politice.

"Mi s-a refuzat acest drept", a spus Oprescu. Vicepresedintele PSD, Vasile Dancu , a reactionat dur la demisia lui Oprescu, spunand ca "este un gest ostil partidului" si ca Doctorul "a devenit un adversar pentru partid". (continuarea in Informatia Bacaului)

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea