Social

Alegeri si referendum in 2009

Dupa intilniri si discutii la ceas de noapte la Cotroceni cu subordonatii din PD-L si de prin palat , presedintele Traian Basescu a lansat operatiunea "schimbarea Constitutiei". Desi se presupune ca un demers atit de generos ar avea la baza numai dorinta sincera de a spori eficienta institutionala a statului roman, realitatea este cu totul alta. Prea linistit datorita functiei, avind mintea odihnita pe fondul unui program oficial foarte lejer, specific unui sef de stat, Traian Basescu pune la cale o lovitura de mare maestru.

Ca sa fie sigur ca va fi presedintele romanilor pina in 2014, politicianul din capul statului are de gind sa organizeze in noiembrie 2009, o data cu alegerile prezidentiale, si un referendum pentru schimbarea Constitutiei. O smecherie politica foarte reusita, mai ales daca ne gindim la rezultatele referendumului din 2007 privind suspendarea domniei-sale. In jurul unei teme foarte generoase, cea privind schimbarea Constitutiei, se va stringe un comandament politic general, plin de resurse de orice fel, care sa aiba de fapt drept obiectiv realegerea lui Traian Basescu.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea