Social

#votare 2014 # alegeri prezidentiale 2014 #alegeri 2014

Alegeri prezidentiale 2014: Mii de romani stau la cozi imense in Paris, Munchen si Viena. Oamenii se plang din nou de organizarea dezastruoasa!

Mii de romani stau la cozi in strainatate inca de la primele ore ale diminetii pentru a fi siguri de in acest tur vor apuca sa voteze. In Munchen, Paris si Viena, romanii s-au strans in fata ambasadelor inca dinainte de a se deschide sectiile de votare. 

Peste 3.000 de romania asteapta sa voteze in fata Consulatului din Torino. Oamenii se plang insa din nou de organizarea sectiilor de votare si reclama faptul ca sunt tinuti ca la Zoo, cac in sectii intra doar grupuri de cateva zeci, apoi se inchid portile cu lanturi. 

Primul roman din diaspora care a votat la alegerile de duminica este un clujean stabilit in Noua Zeelanda, unde singura sectie de votare, aflata la Auckland, s-a deschis sambata la 20.00, ora Romaniei.

Pentru a fi siguri ca vor ajunge la urne, zeci de romani stabiliti in Europa de Vest s-au asezat la coada inca de sambata seara.

La Munchen, cativa tineri s-au asezat la rand, in fata sectiei de votare, cu mai bine de 12 ore inainte de deschiderea urnelor. In fotografii postate pe Facebook, tinerii, care au venit la sectia de votare cu un steag al Romaniei, au in maini periute de dinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea