Social

#alegeri parlamentare 2012 #alegeri parlamentare #vasile blaga #ARD

Alegeri parlamentare 2012: Vasile Blaga explica ce inseamna un scor "dezastruos" pentru ARD

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat intr-o emisiune TV ca pentru Alianta Romania Dreapta un rezultat "dezastruos" la alegerile parlamentare din decembrie ar fi faptul de a nu reusi sa stranga cel putin 20% dintre voturile exprimate.

Intrebat ce inseamna pentru ARD un scor "dezastruos" la parlamentare, Blaga a raspuns: "Un scor sub 20% ar fi un scor rau evident. Dar un scor in jur de 25% spre 30% ar fi un lucru foarte bun. Cel mai bun scor pe care noi l-am scos vreodata a fost in 2008, 34,6% a fost scorul nostru maxim".

Declaratiile sale vin in contextul in care cel mai recent sondaj Avangarde arata ca 62% dintre romanii intervievati au raspuns ca vor vota cu USL daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Pe locul doi se afla ARD, cu 15 procente, in timp ce PP-DD figureaza pe cea de-a treia pozitie, cu 14%.

Sondajul a fost realizat in intervalul 10-19 noiembrie, pe un esantion de 900 de persoane. Marja de eroare a sondajului Avangarde este de +/- 3,3%.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea