Social

#alegeri parlamentare 2012 #alegeri parlamentare #cristiana anghel

Alegeri parlamentare 2012: Invatatoarea Cristiana Anghel va reprezenta PC in Dolj

Cristiana Anghel, invatatoarea care s-a aflat in greva foamei timp de 70 de zile in semn de protest pentru neaplicarea Legii care prevedea majorarea salariilor cadrelor didactice, va candida din partea Partidului Conservator la colegiul de senatori din Dolj.

Anuntul a fost facut de Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC. Totodata, el a confirmat si candidatura istoricului Dinu C. Giurescu la alegerile parlamentare din luna decembrie.

"Va confirm candidatura celor doua personalitati pe care le-am sustinut, pentru ca am convingerea ca Romania are acuta nevoie de modele autentice. Parlamentul, institutia fundamentala a democratiei, are nevoie de credibilitate. Un academician de anvergura intelectuala a domnului Giurescu este un castig pentru intreg Parlamentul Romaniei, nu doar pentru PC sau USL", a spus Voiculescu.

In ceea ce o priveste pe Cristiana Anghel, conservatorul este de parere ca invatatoarea va oferi o lectie de responsabilitate si va demonstra ca bancile Parlamentului sunt "pentru muncit, pentru gandit si pentru construit, nu pentru dormit".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea