Social

#alegeri parlamentare #alegeri parlamentare 2012 #pnl #candidatura #candidat pnl

Alegeri parlamentare 2012: Fiecare candidat PNL a cotizat cu cate 2.500 de euro la partid

Candidatii care au dorit sa reprezinte PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie au trebuit sa cotizeze la partid cu cate 2.500 de euro. Dezvaluirea a fost facuta de fostul premier Petre Roman (foto), care va candida pentru liberali intr-un colegiu din Brasov.

Intr-o aparitie televizata la Digi24, Roman a declarat ca este absolut normal ca fiecare candidat sa contribuie cu bani, deoarece o campanie electorala presupune numeroase cheltuieli legate de aparitii televizate, promovare outdoor etc.

Fostul premier a precizat ca a apelat la sponsori pentru a-si finanta participarea la parlamentarele din decembrie: "E nevoie si de sponsori. Eu ma gasesc intr-o situatie avantajoasa, aceea de a apela la oameni pe care-i cunosc si care vor sa ma vada in Parlamentul Romaniei, nu pentru interes strict personal".

Petre Roman va candida pentru un post de deputat in Colegiul 8 Bartolomeu - Tractorul - Triaj - Uzina 2. In acelasi colegiu vor mai candida Gheorghe Ialomitianu (PDL), Romeo-Vasile Pascu (PER), Eugen Telisca (PRM), Dumitru Butan (PPDD) si Geczi Gellert (UDMR).

Sursa foto: expresuldesinaia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea