Social

#alegeri parlamentare #cezar preda #Victor Mocanu

Alegeri parlamentare 2012: Cezar Preda, Victor Mocanu si fiul sau candideaza in Buzau

Fostul sef al Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, fiul sau, Adrian Mocanu, dar si liderul PDL Cezar Preda se numara printre parlamentarii din Buzau care aspira la noi mandate la alegerile din 9 decembrie 2012.

In total, sapte dintre cei noua parlamentari de Buzau isi doresc noi mandate. Acestia sunt social-democratii Marian Ghiveciu si Adrian Mocanu, carora li se adauga democrat-liberalii Cezar Preda, Valeriu Alecu si Viorel Constantinescu, si liberalii Titi Holban si George Scutaru.

In tot acest timp, senatorul PSD Ion Vasile nu a beneficiat de sprijinul filialei pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an, informeaza Mediafax.

Deputatul Cezar Preda, prim-vicepresedinte al PDL, s-a aflat adesea in atentia opiniei publice de-a lungul carierei sale datorita declaratiilor sale ferme, printre care se numara cele la adresa lui Emil Boc, fostul sau lider de partid.

Cezar Preda va lupta, in Colegiul 7 de deputati, impotriva viceprimarului PSD al Buzaului, Marcel Ciolacu.

Foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea