Social

#vandalism #udmr #alegeri parlamentare 2012 #afise electorale

Alegeri parlamentare 2012: Apar primele cazuri de vandalizare

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda (foto) atrage atentia asupra primelor cazuri de vandalizare a afiselor din campania electorala pentru parlamentarele din decembrie. Frunda sustine ca mai multe persoane necunoscute, in complicitate cu Politia Locala, au rupt afise electorale UDMR de pe frontispiciul unor cladiri din Targu-Mures.

"Afisul nostru electoral de pe cladirea Parohiei Romano-Catolice, din strada Calarasilor numarul 1, a fost indepartat si distrus, fara ca noi sa fim atentionati in prealabil. Politia Locala s-a facut astfel partasa la comiterea mai multor infractiuni", a spus senatorul UDMR.

Frunda sustine ca a inaintat deja o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Mures. Legea 35/2008 prevede ca afisarea reclamelor de orice tip pe cladiri se face doar cu consimtamantul proprietarului. In textul aceleiasi legi, se mai precizeaza ca Politia are obligatia sa se asigure ca reclamele respective nu sunt deteriorate sau indepartate.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea