Social

#alegeri locale #alegeri locale tulcea #belacurencu trifon #primarie tulcea

Alegeri locale Tulcea: Belacurencu Trifon (USL) promite noi locuri de munca si locuinte ieftine pentru tineri

Belacurencu Trifon, candidatul USL la primaria municipiului Tulcea, si-a propus ca in cazul in care va fi ales primar sa creeze locuri noi de munca si sa construiasca locuinte pentru tineri.

"Principalele obiective pe care le voi avea ca primar sunt crearea de noi locuri de munca, construirea de locuinte ieftine pentru tineri, transformarea orasului intr-o placa turnanta a turismului deltaic si nord dobrogean, depolitizarea administratiei publice locale si promovarea functionarilor pe baza de competenta, pe scurt crearea unui oras cu adevarat european", declara Trifon.

De asemenea, candidatul USL si-a propus sa realizeze investitii in lucrari de renovare si conservare a cladirilor si monumentelor istorice din municipiu si intentioneaza sa stabileasca un nivel rezonabil al taxelor. El spune ca sistemul de plata al taxelor va fi regandit astfel incat "cetatenii sa nu mai sa nu mai fie plimbati pe la patru ghisee pentru a plati o taxa".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea