Social

#alegeri electorale #alegeri locale #costinel vasilescu #primaria curtea de arges

Alegeri locale Curtea de Arges: Costinel Vasilescu (AAM) vrea sa scada pretul apei

Costinel Vasilescu, candidatul AAM la Primaria Curtea de Arges, si-a pus la punct programul pentru urmatorii patru ani. Prima initiativa pe care o inainta Consiliului Local, dupa ce va fi ales primar, se refera la scaderea pretului apei.

"Vom scadea pretul cu 25%, pentru ca nu se justifica cresterea cu 38% pe care a stabilit-o primarul actual. Pretul apei poate fi scazut prin eliminarea unor cheltuieli de protocol si publicitate, pentru care sunt alocate sume foarte mari. De asemenea, se vor incheia platile catre AVAS si mai sunt si alte cheltuieli care pot fi reduse", a declarat Costinel Vasilescu.

Mai mult decat atat, Vasilescu spune ca noul Consiliu Local va acorda 6-7 miliarde de lei pentru retehnologizarea statiei de apa. "Vom imbunatati, asadar, calitatea apei, pentru ca nu se mai poate consuma in asemenea conditii", a adaugat candidatul AAM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea