Social

#alegeri locale #alegeri locale cluj #marius nicoara

Alegeri locale Cluj: Emil Boc, atacat dur de Marius Nicoara

Emil Boc, presedintele PDL si totodata candidatul acestei formatiuni politice la Primaria Cluj-Napoca, a fost atacat dur de Marius Nicoara, candidatul USL, dar si de Crin Antonescu, presedintele PNL.

"Clujenii nu pot fi amagiti cu povesti despre bunul gospodar sau despre cel care, asa cum spunea chiar domnia sa, a adus la Cluj un buget de cinci ori mai mare decat s-ar fi cuvenit. Nu asa se face o dezvoltare privilegiata, nu asa se face o dezvoltare corecta si durabila. Emil Boc este simbolul esecului acestui regim, Emil Boc este cel care a patronat o administratie corupta in Cluj in frunte cu primarul pe care el l-a investit aici - domnul Apostu. Emil Boc este cel care a facut ca numele Clujului sa fie asociat in toata tara cu un regim detestat de marea majoritate a romanilor", a declarat Antonescu.

La randul sau, Marius Nicoara spune ca Boc "nu a adus nici macar un euro din fonduri europene".

"Am in fata documentele care demonstreaza ca se lauda cu sume pe care le-am atras la vremea cand eu conduceam Consiliul Judetean si cand se vorbeste de 318 milioane de euro, se vorbeste despre Programul Operational Sectorial de 197 de milioane de euro, care a fost aprobat in final de catre Comisia Europeana in 2 aprilie 2008, pe vremea cand eu eram presedinetele Consiliului Judetean".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea