Social

#alegeri locale #Eckstein Kovacs #alegeri locale cluj

Alegeri locale Cluj: Eckstein Kovacs crede ca proiectele lui Boc si Nicoara sunt nerealiste

Eckstein Peter - Kovacs, candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, sustine ca proiectele pe care le propun Emil Boc si Marius Nicoara, contracandidatii sai, sunt costisitoare sau nerealiste.

Kovacs si-a ilustrat aceasta afirmatie lansand luni zeci de baloane albe, cu incriptia "Boc=Nicoara. Proiecte in aer, chiar in fata sediilor PSD, PNL si PDL Cluj.

"Cu o "eleganta" demna de cauze mai nobile, asa-zisii favoriti au evitat dezbaterile publice, confruntarile directe cu contra-candidatii care gandesc si propun proiecte realiste pentru viitorul orasului", a declarat Eckstein.

"Presimt ca vor aplica aceeasi tactica si in ultima saptamana. Lucru explicabil de altfel, atata timp cat pentru ei miza reala e cucerirea Clujului, vazut ca o feuda de partid, atata timp cat singurul lucru care ii intereseaza e accesul partidelor care ii sustin la resursele orasului - respectiv impiedicarea adversarului sa ajunga la aceste resurse -, nu viitorul locuitorilor acestuia. Nu e de mirare ca, in aceste conditii, evita confruntarile in care sa se vada cat de umflate sunt proiectele si programele propuse", a adaugat candidatul UDMR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea