Social

#alegeri locale #cristian poteras #adapost caini #caini comunitari #alegeri locale bucuresti

Alegeri locale Bucuresti: Cristian Poteras a inaugurat un centru de sterilizare, dresaj si adoptie canina

Cristian Poteras, primarul Sectorului 6, a inaugurat, sambata, primul Centru de Consultanta, Sterlizare, Dresaj si Adoptie "Gheorghe Zamfir".

Centrul este destinat animalelor fara stapan din Sectorul 6 si are ca scop principal strangerea cainilor comunitari de pe strazi, sterilizarea, deparazitarea, vaccinarea anti-rabica, marcarea cu crotaliu, inregistrarea si dresarea acestora.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului si Fundatia Vier Pfoten.

"Este aproape incredibil cum aceste animale, numite in mod impropriu maidanezi, pot fi de folos societatii - o societate care de cele mai multe ori ii respinge si ii condamna la eutanasiere. Sper ca aceste proiecte, in special cel inaugurat astazi, Centru de Consultanta, Sterlizare, Dresaj si Adoptie 'Gheorghe Zamfir', sa fie doar un inceput pentru proiecte mult mai ambitioase, prin care aceste animale sa-si poata dovedi utilitatea si dreptul de a trai, in limitele respectarii legii si a normelor de trai civilizat", a declarat candidatul PDL la Primaria Sectorului 6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea