Social

Albumul Nunta de Diamant se lanseaza pe 12 iunie 2008

Regele Mihai si Regina Ana au implinit la 10 iunie 2008, saizeci de ani de casnicie, eveniment sarbatorit prin publicarea unui album de fotografii care au in centru cuplul regal. Scris de Principesa Margareta si Principele Radu , volumul va fi lansat joi, 12 iunie, la ora 11.00, la Muzeul National de Istorie al Romaniei, anunta un comunicat al companiei Rao.  

Povestea de dragoste a Regelui si a Reginei merge mai departe decat destinul personal al unui barbat si al unei femei, a caror iubire se masoara cu durata unei vieti. Este povestea unui exil, a unei tari, a unei parti irosite dintr-un secol de neinteles; este povestea unui neam lovit de altii si ratacit in el insusi. 

Regele si Regina sunt oameni carora nu le plac destainuirile, nici cuvintele mestesugite. Desi devotamentul lor pentru tara si pentru celalalt sunt evidente, lor nu le place ca acest lucru sa fie descris ori elogiat. Asadar, sa consideram volumul de fata o poveste cu poze, in care oamenii de astazi sa-si scalde privirea in iubire, frumusete, speranta si mandrie. Si un omagiu adus Regelui si Reginei. Principesa Margareta a RomanieiPrincipele Radu al Romaniei 

"Eram in masina, si el a ales momentul de a-mi cere mana intr-un mod original. Era la volan, asa ca ne-am adresat cuvintele care ne promiteau unul altuia fara sa ne privim in fata, doar drumul serpuitor din fata noastra.

Am reflectat indelung, pentru ca raspunsul nu era usor. Am spus „da“. Imaginea aceasta a amandurora privind catre inainte nu era intamplatoare. Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici, fara sa ne uitam unul la altul, ci privind amandoi, ca o singura fiinta, drumul serpuitor din fata noastra." 

Regina Ana

 

 
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea