Social

Alarma falsa in Baneasa din cauza unei pungi de gunoi

Un nou incident in zona Baneasa , tot intr-o benzinarie . O persoana necunoscuta a aruncat in incinta benzinariei o punga cu resturi menajere care a atras atentia, fiind anuntate fortele de ordine. Insa traficul in zona a fost reluat dupa ce pirotehnistii au stabilit ca nu exista nici un pericol.

Reprezentantii fortelor de ordine au precizat ca nu ar fi fost vorba despre un obiect incendiar, ci despre o punga cu doua cutii ce contineau resturi menajere ce ar fi fost aruncata de un biciclist care trecea prin zona.

Dupa alerta de la benzinaria din Baneasa, aflata in apropierea unui hotel in care sunt cazati participanti la summitul NATO, accesul in zona a fost imediat restrictionat. Pirotehnistii au verificat coletul, in timp ce traficul pe Bulevardul Aerogarii a fost deviat timp de aproximativ 30 de minute.

In urma cu doar cateva ore la o alta benzinarie din Baneasa o persoana ramasa inca necunoscuta a aruncat o sticla incendiara si a fugit. Obiectul respectiv a ranit o alta persoana care se afla in benzinarie. Reprezentantii autoritatilor incearca si acum sa afle cine este autorul faptei, folosind pentru aceasta inregistrarile de pe camerele de supraveghere.

Aceste incidente sunt tratate la importanta maxima datorita faptului ca in aceste zile in capitala tarii noastre are loc Summitul NATO, la care participa sefi de stat si de guvern din cele mai puternice state ale lumii iar zona Baneasa se afla chiar pe traseul pe care trec oficialitatile pe drumul dinspre aeroport spre oras.  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea