Social

# cazuri coronavirus # coronavirus romania

Al saselea caz de coronavirus in Romania

Autoritatile au confirmat al saselea caz de coronavirus in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 71 de ani din Suceava. 

"Un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoană de 71 de ani din Suceava”, a anunţat Grupul de comunicare strategică. Este al doilea caz confirmat miercuri, după cel al adolescentului de 16 ani din Timişoara. Celelalte cazuri depistate până acum au fost în judeţele Gorj (1), Maramureş (1) şi Timiş (3). 35 de persoane sunt în carantină în acest moment pe teritoriul României din cauza suspiciunii că ar fi putut intra în contact cu virusul, iar alte 10.094 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală.

"În această după amiază, s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19. Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani. Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează conform procedurii un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea