Social

#razboi musulmani #ayman al-zawahri #al qaeda

Al Qaeda: "Trebuie sa mutam razboiul in Occident"

Liderul Al Qaeda, egipteanul Ayman al-Zawahri, a cerut tinerilor musulmani din Statele Unite si din tarile occidentale sa comita atacuri pe cont propriu pe teritoriul acestor tari, intr-o inregistrare audio, informeaza Reuters.

"Fac apel la toti musulmanii care pot lovi tarile care fac parte din coalitia cruciatilor sa nu ezite. Trebuie sa ne concentram acum sa mutam razboiul chiar în caminele si orasele din Occidentul cruciat si in mod special în America", a cerut liderul Al Qaeda.

Mesajul a fost transmis printr-o inregistrare audio postata duminica online, referindu-se la natiunile care iau parte la coalitia internationala din Irak si Siria al carei scop este sa atace pozitiile gruparii teroriste Statul Islamic (SI).

De asemenea, Al-Zawahri i-a dat exemplu pe fratii Tarnaev si Kouachi, care au comis atentatele din Boston, respectiv cele de la revista Charlie Hebdo din Paris. 

Sursa foto: bbc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea