Social

#tren #deraiere #accident

Al doilea tren deraiat ieri, la Cluj

Al doilea tren deraiat in 24 de ore! La Boju, in judetul Cluj, un tren cu 36 de vagoane in care transporta produse petroliere a cazut iesit de pe sine.

Sapte vagoane au cazut complet de pe sine si, la locul accidentului au existat scurgeri de motorina. Trenul transporta 3.000 de tone de produse petroliere din Valea Prahovei .

Accidentul nu a avut loc intr-o zona populata sau cu vegetatie forestiera. Vagoanele s-au prabusit intr-o rapa, a explicat viceprimarul comunei Cojocna, Balog Stefan.

La fata locului au sosit mai multe autospeciale de pompieri pentru a stapani orice potential incentiu. Pericolul de incendiu a trecut insa, conform prefectului judetului Cluj, Florin Stamatian.

"Este vorba de o deraiere a sapte vagoane pline cu benzina si motorina. Sase dintre ele sunt cazute intr-o rapa", a declarat Gheorghe Surubaru, director de infrastructura la CFR Cluj, citat de Realitatea.net.

In urma accidentului, trei trenuri au fost anulate si alte doua stationeaza pana la degajarea sinelor.

 

Citeste si

Trenul deraiat din Dolj, act criminal?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea