Social

Akcent i-a jignit pe moldovenii de peste Prut

Daca in urma cu cateva zile popularitatea trupei Akcent printre melomanii din Republica Moldova era la cote crescute, astazi, numele cantaretilor romani echivaleaza cu o insulta pentru cea mai mare parte dintre vecinii nostri de peste Prut.

Motivul? Faptul ca membrii formatiei au refuzat invitatia de a participa la faza suplimentara de preselectie pentru Eurovision, dar mai ales felul in care acestia si-au argumentat decizia. Reactia celor de la Akcent a provocat o adevarata furtuna in presa moldoveana, care o catalogheaza drept "aroganta si contradictorie, capabila sa spulbere si bruma de admiratoare pe care o avea aceasta formatie in Basarabia ".

"Nu suntem rasisti , dar nu vrem"

Declaratia care i-a infuriat cel mai tare pe moldoveni apartine lui Sorin Brotnei , care a spus ca refuza sa reprezinte Moldova, desi nu este rasist: "A existat o propunere, dar consideram ca ar fi fost mai bine sa reprezentam Romania. Nu e o chestie legata de rasism sau ceva de genul asta, dar nu vrem sa mergem", a spus Brotnei pentru agentia de presa "Flux". Evident, replica jurnalistilor de la Chisinau nu a intarziat sa apara: "La mintea lui Brotnei, de fost fotomodel si inca unul tare blond, nici nu ne mira ca nu prea are idee de ce parte a Prutului traieste, dar nu intelegem ce treaba are cu rasismul. In toate interviurile cu Akcent, Brotnei nu a catadicsit sa deschida gura, el fiind tipul care tace si cand canta".

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea